"Bent u toe aan een avond lachen..."

Geen bereik op Nooitgedacht

Deze uitvoering is i.v.m. de Corona maatregelen geannuleerd. Voor de uitvoering van 2021 zijn we begonnen in Geen bereik op Nooitgedacht. Na 3 leesrepetities werd de horeca gesloten en moesten we afwachten wanneer we weer bij elkaar konden komen, de beperkingen van het aantal mensen in de zaal en de voilier, dit resulteerde in de afgelasting van het toneelseizoen. 

In september 2021 begonnen we vol goede moed weer aan hetzelfde toneelstuk, een paar rollen werden gewisseld omdat leden die in 2020 niet beschikbaar waren dit wel waren in 2021 en andersom. Ook nu werden we weer vrij snel geconfronteerd met het sluiten van de horeca en beperkingen van groepsgrootte. Slechts 2 weken voor onze geplande uitvoering gaat Nederland weer van het slot, iets waar we allemaal naar verlangen, echter geeft dit ons te weinig voorbereidingstijd om een toneelstuk, in de kwaliteit die jullie allemaal van ons gewend zijn, uit te voeren. 

Met pijn in het hart hebben we moeten besluiten om ook dit jaar geen uitvoering te houden en dit door te schuiven naar 2023, met een nieuw toneelstuk. Gelijktijdig onderzoeken we de mogelijkheid om, samen met één of meerdere andere verenigingen, nog iets kleins te organiseren. Zodra hier meer over bekend is zullen wij dit kenbaar maken.